Megrendelés, szállítás

A megrendelés menete:

1. Termékek kiválasztása

A termékek kiválasztásakor fontos feltüntetned:

  • a termék nevét, pl: Csöpp tanga tisztasági betét, vagy mini egészségügyi betét
  • a termék felső anyagának színét számmal és névvel pl: P8 – bordó
  • a termék alsó anyagának színét számmal és névvel pl: D22 -ovis virágos
  • a különleges kéréseket: például ha zorb nedvszívót szeretnél, védőgátat, vagy bármilyen más egyedi kérésed van.
  • a termék árát.

A kiválasztott termékeket a megrendelőlapon egyeztetjük a várható elkészülési idővel együtt.

Ha nem szeretnél várni a termékekre, akkor kiválaszthatod őket a Webáruház nevű oldalamról is. Ez esetben elegendő e-mailben leírod, hogy pontosan melyik betétet választottad, én pedig az utalás beérkezése után postázom.

2. A megrendelés leadása.

A megrendelésedet leadhatod:

– az alábbi megrendelőlap című excel táblázatban. A táblázatot a számítógépedre kell letöltened, kitölteni, elmenteni, és  a kapcsolat@tundesz.com címre elküldeni. 

-e-mail  formájában a kapcsolat@tundesz.com címre küldve, vagy

– az oldal alján lévő űrlapot kitöltve.

Kérlek az alábbi adatokat mindenképpen tüntesd fel: Neved,  számlázási  és postázási címed, e-mail címed, telefon számod. Egészségpénztári elszámolás esetén a pénztár neve, tag neve, azonosító száma. (Adataidat szigorúan titkosan kezelem, és nem adom ki harmadik személynek, és nem használom semmilyen más célra.)

3. Visszaigazolás

A leadott megrendelésre 2 napon belül válaszolok. Ha ez mégsem történik meg, kérlek írj újra, mert valószínűleg nem kaptam meg a leveledet. Megbeszélés, és visszaigazolás után a varrásidőt egyénileg megbeszéljük. Ekkor egy goggle drive táblázatot küldök, melyben nyomon lehet követni a megrendeléseim haladását, a változásokat, az elkészülés pontos idejét.  (A varrásidő változó. Lehet 3 vagy akár 8 hét a leadott rendelések számától függően.) Ha nem szeretnél várni, akkor választhatsz a webáruházból ami hetente 1-2 alkalommal frissül, illetve keress meg, van-e esetleg olyan készlet, amit még nem sikerült feltöltenem. (Szintén választhatsz termékeim közül a Mosható Pelenka Kuckó  nevű webáruházban, a Mosható Pelenkakuckó szegedi üzletében,  és a Csimotapelenka webáruházban is, ahol szintén értékesítik a termékeimet.)

Amennyiben a megrendelés pontosításra szorul, például hiányos színek, vagy cím adatok esetében e-mailben kérem az adatokat. A rendelés akkor lesz végleges, és kerül fel a várólistára, amikor ahhoz minden szükséges adat megérkezik, Te pedig megkapod a várólistát.

4. Elkészült rendelés, utalás

Az elkészült betéteket fényképezem, és az e-mail címedre elküldöm. Ekkor pontosítjuk a szállítást is. A küldött levélben lévő lista alapján ki tudod választani a szállítási módot, és megkapod az utaláshoz szükséges adatokat is. (Ezeket az információkat lentebb is olvashatod.)

5. Postázás

Az utalásod beérkezése utáni kedden vagy csütörtökön fogom tudni feladni a csomagodat. A feladásról postai csomag esetében a posta, ajánlott levél esetében Én küldök értesítést. Szintén kapsz értesítést a postától a csomagod megérkezéséről.

Amennyiben szeretnél részletfizetési lehetőséget kérni, arra is lehetőséged van. Ez esetben a rendelés leadásakor utalod az ár felét, és a betétek elkészülése, és fotózása után a másik felét. 😉 Amennyiben más ütemezést szeretnél ezt egyénileg megbeszéljük.

A kész betétek a következő módon juthatnak el hozzád:

Postai ajánlott levélként:  

Házhoz szállítva: CSAK  2 db egészségügyi, VAGY max. 5 db tisztasági betét esetében lehetséges 2017 január 1-jétől a posta szabályzata szerint!!!

A feladás díja a levél súlyától függ. Ezt az elkészült csomag lemérése után pontosítjuk.

0-50 gramm között: 455 Ft, 51-100 gramm között: 535 Ft, 101-250 gramm között: 575 Ft,  251 – 500 gramm között 795 Ft

A szállítási idő a feladást követő 2-14 nap között van a posta szerint. Amennyiben a levél elkallódik a 14. napot követően van lehetőség kerestetni. A felkutatást 30 napos határidővel vállalják. Sajnos az ajánlott levelekkel sokszor probléma adódik, többször kellett már kerestetni a leveleket,  ezt a szállítási módot nem ajánlom!

Postai csomagként 1 kg-os súlyig:

Szállítási határidő: 1-2 nap

Házhoz szállítva: 900 Ft

Postán maradó csomagként, Posta pontra, Csomag automatába szállítva: 730 Ft

Posta pontok országos listáját itt láthatjátok.

Sürgős csomag feladásakor 1 napos szállítási határidővel:

Házhoz szállítva: 1000 Ft

Postán maradó csomagként, Posta pontra, Csomag automatába szállítva: 820 Ft

Utánvét kérése esetén az utánvét díja 200 Ft + 10.000 Ft-onként 200 Ft. (Tehát ha 9000 Ft a csomag értéke: az utánvét díja: 400 Ft, ha 25000 Ft, akkor 800 Ft.)

A feladáshoz szükséges adatok: Név, cím, telefonszám, mail cím. Postán maradó csomag esetén a posta, posta pont, és csomagautomata esetén annak pontos címe.

A feladáskor a posta e-mailben értesít, hogy csomagot adtak fel a nevedre, leírja a csomagszámot, amin a Posta Csomagkövető rendszerében nyomon tudod követni, hogy éppen hol jár a csomagod. Amikor a csomag az átvételi pontra megérkezik sms értesítést kapsz, hogy mehetsz a csomagodért. A csomag átvételére 10 napod van.

A Posta szerződéses ügyfeleként a feladott csomagjaimat kiemelten kezelik. Ezzel a feladási móddal még soha nem volt probléma. Ha lehetőséged van rá, kérlek ezt válaszd!

Minden egyéb felmerülő kérdésre a  a kapcsolat@tundesz.com címen, vagy a 06-70-943-3362-es telefonszámon válaszolok.

Ha kérdésedet a betétek használóihoz szeretnéd feltenni megteheted facebook csoportomban, ahol kedvezmények, akciók, játékok is várnak rád Facebook: Női mosható betétek – Tündesz

 

2 hozzászólás a(z) “Megrendelés, szállítás” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.