Megrendelés leadása, szállítás

A megrendelésedet leadhatod:

– az alábbi megrendelőlap című excel táblázat letöltésével, és kitöltésével, a tundesz3@gmail.com címre küldve, (a rendelés pontossága szempontjából, ha lehetőséged van, kérlek ezt a módot válaszd)

-az oldal alján lévő űrlapot kitöltve, vagy

-e-mail  formájában a tundesz3@gmail.com címre küldve.

Kérlek az alábbi adatokat mindenképpen tüntesd fel: Neved, címed, e-mail címed, telefon számod. Egészségpénztári elszámolás esetén a pénztár neve, tag neve, száma. (Adataidat szigorúan titkosan kezelem, és nem adom ki harmadik személynek.)

A leadott megrendelésre 2 napon belül válaszolok. Ha ez mégsem történik meg, kérlek írj újra, mert valószínűleg nem kaptam meg a leveledet. Megbeszélés, és visszaigazolás után a varrásidőt megbeszéljük. Ekkor egy goggle drive táblázatot küldök, melyben nyomon lehet követni a megrendeléseim haladását, a változásokat.  (A varrásidő változó. Lehet 2 vagy akár 8 hét a leadott rendelések számától függően.) Ha nem szeretnél várni, akkor választhatsz a webáruházból ami néhány naponta frissül, illetve keress meg, van-e esetleg olyan készlet, amit még nem sikerült feltöltenem. (Szintén választhatsz termékeim közül a Mosható Pelenka Kuckó  nevű webáruházban, A Mosható Pelenkakuckó szegedi üzletében,  a Wahmplázában  és a Csimotapelenka webáruházban is, ahol szintén értékesítik a termékeimet.)

A kész betéteket fényképezem, és a megrendelő e-mail címére elküldöm. Ekkor adom meg a pontos súlyt, mely alapján ki tudod választani a szállítási módot, és az utaláshoz szükséges adatokat.

A fényképen láthatod mit fogsz kapni. Ez után várom az utalásodat, mely beérkezése utáni 2 munkanapon belül indítom a csomagodat.

Amennyiben szeretnél részletfizetési lehetőséget kérni, arra is lehetőséged van. Ez esetben a rendelés leadásakor utalod az ár felét, és a betétek elkészülése, és fotózása után a másik felét. 😉

A kész betétek a következő módon juthatnak el hozzád:

Ajánlott levélként:  

Házhoz szállítva: CSAK  2 db egészségügyi, VAGY max. 5 db tisztasági betét esetében lehetséges 2017 január 1-jétől a posta szabályzata szerint!!!

Postán maradó ajánlott levélként (FONTOS, hogy a postán maradó ajánlott levélről SEMMILYEN értesítést nem küld a posta!!! A levelet Neked kell a postán keresned!) :

A feladás díja mindként eseben:

0-50 gramm között: 450 Ft

51-100 gramm között: 525 Ft

101-250 gramm között: 565 Ft

251 – 500 gramm között 780 Ft

A szállítási idő a feladást követő 1-14 nap között van a posta szerint. Amennyiben a levél elkallódik a 14. napot követően van lehetőség kerestetni. A felkutatást 30 napos határidővel vállalják. Sajnos az ajánlott levelekkel sokszor probléma adódik, többször kellett már kerestetni a leveleket, igaz minden alkalommal meglettek, mégis ezt a szállítási módot nem ajánlom!

(2017. január 1-től  azokat a borítékokat, amelyek nem férnek bele a postaládába csak csomagként lehet feladni! Ez esetünkben azt jelenti, hogy kb. 5 db tisztasági betétet, vagy 2-3 db kisebb egészségügyi betétet tudok ajánlott levélként küldeni vastagságtól függően. Ez a szabály a postán maradó levelekre nem vonatkozik.)

Postai csomagként:

Szállítási határidő: 1-2 nap

Házhoz szállítva: 900 Ft

Postán maradó csomagként, MOL, vagy COOP Posta pontra, csomag automatába szállítva: 730 Ft

Posta pontok országos listáját itt láthatjátok.

Utánvét kérése esetén az utánvét díja 200 Ft + 10.000 Ft-onként 200 Ft. (Tehát ha 9000 Ft a csomag értéke: az utánvét díja: 400 Ft, ha 25000 Ft, akkor 800 Ft.)

A feladáshoz szükséges adatok: Név, cím, telefonszám, mail cím. Postán maradó csomag esetén a posta, posta pont, és csomagautomata esetén annak pontos címe.

A feladáskor a posta e-mailben értesít, hogy csomagot adtak fel a nevedre, leírja a csomagszámot, amin a Posta Csomagkövető rendszerében nyomon tudod követni, hogy éppen hol jár a csomagod. Amikor a csomag az átvételi pontra megérkezik sms értesítést kapsz, hogy mehetsz a csomagodért. A csomag átvételére 10 napod van.

A szállítást a csomag elkészülésekor pontosítjuk.

Minden egyéb felmerülő kérdésre a  a tundesz3@gmail.com címen, vagy a 06-70-943-3362-es telefonszámon válaszolok.

Ha kérdésedet a betétek használóihoz szeretnéd feltenni megteheted facebook csoportomban, ahol kedvezmények, akciók, játékok is várnak rád Facebook: Női mosható betétek – Tündesz

 

Reklámok

2 thoughts on “Megrendelés leadása, szállítás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s